top of page

Sun, Feb 18

|

Elsene

Brussels Universities Cyclocross 2024

De VUB en de ULB Campus worden voor de zesde keer omgetoverd tot een cyclocrossparcours voor de Soudal Brussels Universities Cyclocross. De top van de vrouwelijke en mannelijke Elite zullen er strijden voor de X2O Badkamers Trofee tijdens de Memorial Caroline Pauwels en de Memorial Paul De Knop

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Brussels Universities Cyclocross 2024
Brussels Universities Cyclocross 2024

Time & Location

Feb 18, 2024, 9:00 AM – 6:00 PM

Elsene, Pleinlaan 2, 1050 Elsene, België

About the event

Gratis tickets met een +1 voor VUB'ers

Studeer of werk je aan de VUB? Of ben je afgestudeerd aan de VUB? Dan hebben we goed nieuws: je krijgt van ons twee gratis toegangstickets ter waarde van 30 euro (2 x 15 euro) voor de cyclocross : 1 voor jou en 1 voor de partner die je meebrengt. Die laatste hoeft zelfs geen VUB'er te zijn!

Het enige wat je moet doen is je op deze site inschrijven en je op de dag van de cyclocross aanbieden in de U-residence op de VUB Main Campus. Op vertoon van je inschrijvingsbewijs met QR-code (die je na je hier te hebben ingeschreven gemaild wordt) ontvang je dan jouw gratis toegangstickets.

OPGELET! De tickets zijn beperkt! OP = OP

Geen ticket kunnen bemachtigen? Geen nood! Tickets kosten 15 euro in voorverkoop en 17 euro ter plaatse. Tickets in voorverkoop kunnen worden aangekocht op de site van de Brussels Universities Cyclocross. Kinderen jonger dan 12 jaar betalen geen inkom.

Schedule


  • 1 hour 30 minutes

    Parcours open voor publiek


  • 1 hour

    Junioren mannen

3 more items available

Share this event

bottom of page