top of page

Sat, May 25

|

Oudergem

Algemene Vergadering 2024

Bevestig jouw aan- of afwezigheid door hieronder te klikken op 'antwoord'. Het formulier voor een kandidatuur of volmacht vind je onderaan deze pagina! Kan je niet fysiek aanwezig zijn? Scroll hier naar onder voor de online-mogelijkheid om de vergadering te volgen!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Algemene Vergadering 2024
Algemene Vergadering 2024

Time & Location

May 25, 2024, 10:30 AM – 2:30 PM

Oudergem, Triomflaan 40, 1160 Oudergem, België

Guests

About the event

De Oudstudentenbond VUB houdt op 25 mei 2024 haar jaarlijkse Algemene Vergadering ter verkiezing van een nieuwe voorzitter en een nieuw bestuur. Elke oudstudent is uitgenodigd en elk lid kan een kandidatuur indienen door een kandidaatstelling (klik op deze link) of volmacht (klik op deze link) terug te sturen per post of per mail te versturen naar OSB-VUB, Triomflaan 40, 1160 Oudergem of info@osb.be voor woensdag 22 mei 2024 om 18:00 uur.

Kan je er fysiek niet bijzijn maar wens je toch de vergadering online te volgen? Klik dan hier voor de TEAMS-meeting!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Elk effectief lid kan zich in principe kandidaat stellen om toe te treden tot het bestuursorgaan van de vereniging. Heb jij zin om een steentje bij de dragen aan de alumniwerking van onze Alma Mater en mee de strategische lijnen uit te schrijven van dé alumnivereniging van de VUB?

OF

Geen zin in strategische beslissingen of tweemaandelijkse bestuursvergaderingen, maar wel zin om actief een steentje bij te dragen? Zit jij boordevol ideeën voor evenementen die je zou willen organiseren ten goede van het alumninetwerk van onze Alma Mater? Goesting om ad hoc bij te dragen aan de evenementen van de Oudstudentenbond VUB, mee te organiseren en afhankelijk van jouw eigen interesses of tijdsindeling mee de koe bij de horens te vatten in de praktische uitwerking van deze evenementen?

Wordt deel van onze SCA-werking (Socio-Culturele Activiteiten) en werk zonder enige verplichting mee aan de uitwerking van evenementen waar jij jouw forte in terugvindt! Hiervoor hoef je, voor alle duidelijkheid, geen deel uit te maken van het bestuursorgaan van de OSB-VUB. Laat het ons weten via info@osb.be zodat jouw mail kan worden toegevoegd aan de mailingslijst - op deze manier wordt jij vrijblijvend uitgenodigd voor de SCA-vergaderingen - of bevestig jouw aanwezigheid op onze Algemene Vergadering en kom het ons vertellen!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Agenda

10:30 u.: 

 • Ontvangst met koffie en koffiekoeken

11:00 u.: 

 • Start Algemene Vergadering
 • Goedkeuring verslag AV 2023
 • Werkingsverslag 2023-2024
 • Financieel verslag 2023
 • Kwijting van bestuurders
 • Begroting 2024-2025
 • Lidgeld 2025
 • Verkiezing bestuurders 2024-2025
 • Statutenwijziging
 • Ereleden

14:30 u.: 

 • Receptie in 't Complex

Share this event

bottom of page