top of page

do 07 dec

|

Elsene

Het 36ste Vrijzinnig Zangfeest: Storm op zee! Muiterij op de VUB!

Op donderdag 7 december openen we de deuren van aula Q op de VUB om 18u30 uur, waar het Vrijzinnig Zangfeest start om 19u.

Het 36ste Vrijzinnig Zangfeest: Storm op zee! Muiterij op de VUB!
Het 36ste Vrijzinnig Zangfeest: Storm op zee! Muiterij op de VUB!

Tijd en locatie

07 dec 2023, 19:00 – 23:50

Elsene, Pleinlaan 2 Q, 1050 Elsene, België

Over het evenement

Als ware piraten bestormen we dit jaar de kajuit en nemen we het roer van onze eigen VUB over. Onze alma mater leidt ons op tot kritische denkers die de wereld om zich heen analyseren. Ze is een bastion van vrijzinnigheid en een boegbeeld voor humanisme, en daar zullen we haar altijd dankbaar voor zijn. Maar dat maakt ons niet blind of doof voor haar fouten! De VUB is niet vrijgesteld van dezelfde blik die ze aanleert. Dit jaar steken we dus onze plunderbussen vol met licht ontvlambaar kritiek-kruid en we scherpen we onze entersabels aan de bezwaar-wetsteen. 

Hijs alvast de zeilen want als het moet, gaan we zelf overstag! We stellen met trots de titel van deze editie voor: Storm op Zee! Muiterij op de VUB!

Neem je passer en je kompas er maar bij en stippel een koers uit naar Aula Q! Smeer je keel met geplunderde rum, zet je beste (houten) beentje voor, en start al met de roeitraining! We verwachten al onze maatjes tot de tanden bewapend aan boord voor onze melodieuze muiterij. Het beloofd en sfeervolle avond te worden waar iedereen zijn innerlijke zeerover gaat vinden. Want net zoals een echt piratenschip kraakt en beeft Aula Q en kan je niet ontsnappen aan de duffe geur.

>DEELNEMEN? Alle praktische informatie over deelnemen, alsook het reglement kan gevonden worden op onze website: https://www.bsggtgv.be/vrijzinnigzangfeest

♫ PRAKTISCHE INFORMATIE ♫ Op donderdag 7 december openen we de deuren van aula Q om 18u30 uur, het Zangfeest start om 19u.

Een shuttlebus van en naar Jette wordt voorzien, praktische informatie hierover volgt nog!

Tickets kosten 3 euro en worden aan de deur verkocht. Het is ook mogelijk om in groep te bestellen via mail naar bsggtgv@vub.be, dit aan dezelfde prijs.

We worden uiteraard doorheen de avond begeleid door enkele grootmeesters in de muzikaliteit, special acts worden nog bekend gemaakt.

Tijdens het Zangfeest zullen jullie van drank en snacks voorzien worden, meer info na de loting!

Deel dit evenement

bottom of page