top of page

zo 21 apr

|

CAVA Gebouw B(Lok. 0.B.033 tot 0.B.036A)

Erfgoeddag: De VUB als tweede thuis

1. Wandelingen rond Studentenfolklore op de campus; 2. Een mini-expo over koten en het studentenleven op de VUB; 3. Een scanstudio

Erfgoeddag: De VUB als tweede thuis
Erfgoeddag: De VUB als tweede thuis

Tijd en locatie

21 apr 2024, 11:00 – 16:00

CAVA Gebouw B(Lok. 0.B.033 tot 0.B.036A), Pleinlaan 2, 1050 Elsene, België

Over het evenement

De campus van de Vrije Universiteit Brussel (VUB) in Elsene is en was voor velen een tweede thuis. Er werd in de aula's aandachtig geluisterd, maar ook duchtig gebrost. Er werd gedanst op TD's en genoten van een drankje in het Kultuurkaffee, de Opinio of Bar Pilar. De grasvelden waren bij zonnig weer afgeladen vol.

Wij zijn ook gehuisvest op de campus en bewaren o.a. het erfgoed van de academische gemeenschap van de VUB. Daarom organiseren we op erfgoeddag:

1. Wandelingen rond Studentenfolklore op de campus;  2. Een mini-expo over koten en het studentenleven op de VUB;  3. Een scanstudio, waar je langs kunt komen met je oude kiekjes van het leven op de campus en ze gratis kunt digitaliseren. Door de digitale beelden bij CAVA onderdak te geven, geef je hen een goede thuis voor toekomstige generaties!

Wanneer Studentenfolklore wandeling 1: 11u00-12u00 Studentenfolklore wandeling 2: 14u30-15u30 De mini-expo en de scanstudio zijn doorlopend open van 10 tot 16u.

Waar Alles vindt plaats of vertrekt uit de leeszaal van CAVA.  De leeszaal van bevindt zich op het gelijkvloers van gebouw B (lokaal 0.B.036A) op de VUB-campus te Etterbeek. De wegbeschrijving naar CAVA vind je hier.

Inschrijven Inschrijven voor de wandelingen is verplicht en kan hier.

Deel dit evenement

bottom of page